Laborator de analize medicale Dr. Pitica Mihaela Alice
Home Pregătire pentru recoltare Analize prin CAS Analize suplimentare Certificat Acreditare si Anexa la Certificatul de Acreditare Formular opinii Date de contact ONLINE - Rezultate analize laborator online
Condiţii de utilizare
Prin utilizarea acestui site şi a informaţiilor prezentate în acesta sunteţi de acord cu următoarele:
  • orice informaţie (imagine, text etc.) prezentă pe acest site nu poate fi reprodusă decât cu acordul scris al proprietarului acestui site
  • navigarea pe site se va face conform cu legăturile puse la dispoziţia utilizatorului. Orice încercare de distrugere a conţinutului site-ului se va pedepsi conform legii.
  • informaţiile prezentate în site sunt cu caracter informativ şi pot suferi modificări. Conţinutul acestui site nu reprezintă o relaţie contractuală între proprietarul acestui site şi utilizatorii acestuia.


Politica de confidenţialitate

Proprietarul acestui site nu colectează nici un fel de date personale care ar putea duce la identificarea celor ce navighează în paginile sale. Totuşi, anumite informaţii ca adresa IP, cookie-uri sau alte informaţii generate automat de reţelele de calculatoare sau programele ce rulează pe calculator pot fi colectate pentru a ne ajuta în îmbunătăţirea serviciilor oferite.

Dacă aveţi întrebări sau nedumeriri vă rugăm să ni le adresaţi în scris sau prin email conform detaliilor prezentate pe pagina de contact.